Verzenden

Verzenden

Hoe snel kunnen jullie bezorgen?
Na ontvangst van je bestelling en online betaling beginnen we direct aan de uitvoering van je bestelling. Heb je jouw boeket voor 11.00 uur besteld? Dan kunnen we deze nog dezelfde dag leveren (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Ik wil mijn bestelling laten bezorgen op een ander adres, kan dat?
Natuurlijk, tijdens de bestelprocedure kun je een ander bezorgadres opgeven. Bestel- en factuuradres mogen verschillen met het bezorgadres.

Ik wil mijn bestelling bij mij thuis laten bezorgen. Kan dat?
Natuurlijk je kunt als bezorgadres ook je eigen adres opgeven tijdens de bestelprocedure.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?
Als de ontvanger niet thuis is wordt de bestelling bij de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus. Lukt het niet om de bestelling bij de buren af te geven dan krijgt de ontvanger een briefje in de bus met het verzoek contact met ons op te nemen.

Kan ik ook op meerdere adressen laten bezorgen?
Ja, dat kan, maar per adres dien je dan een bestelling te plaatsen.

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?
Jouw bestelling wordt geleverd door DePostbode. 

Kan ik anoniem boeketten laten bezorgen?
Ja, dat kan. De door jou verstrekte gegevens worden niet aan de ontvanger doorgegeven, tenzij je die zelf aangeeft als tekst voor op het eventuele kaartje. Je naam en adres worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van jouw bestelling!

 

Bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten voor mijn bestelling?
De bezorgkosten bedragen € 6,95 

Mede door de gestegen prijzen zijn wij genoodzaakt dit aan te passen.

Wat zijn de kosten als ik meerdere producten op 1 adres laat bezorgen?
Je betaald bezorgkosten per adres! Er zijn dus geen meerkosten voor het bezorgen van meerdere producten op één adres (op dezelfde dag). 

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »