Over ons

Op 8 december 2005 is DFM Bloemen & Planten gestart met één vestiging aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss. Inmiddels heeft DFM Bloemen & Planten 10 vestigingen in de regio, meestal in of rondom de grotere winkelcentra. Iedere vestiging heeft een breed assortiment boeketten, snijbloemen, kamer- en perkplanten. Daarnaast kun je bij de vestiging aan de Nieuwe Hescheweg ook terecht voor diverse soorten potgrond en bemesting en diverse maten en soorten binnen- en buitenpotten.
 
Onze effectieve formule
DFM Bloemen & Planten staat bekend om producten van goede kwaliteit tegen bodemprijzen. Dit is mogelijk doordat we veel winkels hebben en dus groot kunnen inkopen. Dagelijks worden onze bloemen vers ingekocht bij de veiling in Aalsmeer, FloraHolland of veiling Rhein-Maas in Duitsland. We kijken op de dag zelf naar het aanbod en de prijzen van de bloemen. Mede hierdoor is het voor ons mogelijk om de bloemen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Zodra de bloemen gekocht zijn, worden deze met ons eigen vervoer van de veiling naar onze hoofdvestiging aan de Nieuwe Hescheweg vervoerd.
 
      
 
 
Wanneer de bloemen binnen zijn van de veiling, kunnen ze nog niet meteen de winkel in. De meeste bloemen moeten namelijk eerst in hoezen gestoken worden en vervolgens in emmers geplaatst worden. Dit gebeurt allemaal door onze eigen medewerkers.
 
Zodra de bloemen in de juiste hoeveelheden gebost en gehoesd zijn worden deze verdeeld over al onze winkels. De bloemen worden op karren gezet en vervolgens in onze eigen vrachtwagens geladen. We hebben een breed wagenpark waardoor er dus meerdere chauffeurs tegelijk winkels kunnen bevoorraden. De verse bloemen zijn nu klaar om naar de winkels gebracht te worden!
 
Bovenstaande stappen samen laten onze effectieve formule zien: zelf inkopen op de veiling + veel inkopen op de veiling + eigen vervoer van de veiling + eigen winkels met eigen vervoer dagelijks bevoorraden = nergens goedkoper en toch kwaliteit!
Iedere week hebben we een aantal zeer scherpe aanbiedingen bij onze vestiging aan de Nieuwe Hescheweg. 
 
Leerbedrijf
DFM Bloemen & Planten is een SBB erkend leerbedrijf. Wij geloven erin dat jongeren hun beroep het beste in de praktijk kunnen leren. Dus volg jij een BBL of BOL opleiding en wil je graag bij ons stage lopen? Stuur dan een e-mail met jouw cv, stageperiode en een omschrijving van jouw opleiding naar ons toe en wie weet wordt jij onze nieuwste collega!
Je kunt op www.stagemarkt.nl zien of wij de juiste erkenning voor jouw opleiding hebben.
 
Nieuwe Hescheweg
De vestiging aan de Nieuwe Hescheweg is onze hoofdvestiging. Vanuit hier worden de andere winkels aangestuurd. We blijven ons ontwikkelen om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Halverwege 2015 is ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg compleet verbouwd, uitgebreid en opgeknapt. De inrit is een stukje verplaatst en er zijn 100 parkeerplaatsen gerealiseerd aan de achterzijde van het pand (vanaf de weg gezien). Verder hebben we een grote fietsenstalling en is het ook mogelijk om elektrische fietsen op te laden. 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »