Bruidswerk

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Natuurlijk vormen bloemen op de mooiste dag van jouw leven een belangrijk onderdeel. Bloemen maken de trouwlocatie, trouwauto en natuurlijk de trouwfoto’s compleet. Bij DFM Bloemen & Planten hebben we veel ervaring met het maken van de mooiste bloemstukken voor jouw speciale dag. We laten je graag voorbeelden zien van onze vele mogelijkheden met de bijpassende prijsklassen.

Bruidswerk
Onderstaande foto's zijn voorbeelden van onze mogelijkheden. Daarbij zijn er verschillende opties voor kleuren en bloemen die in de boeketten verwerkt worden. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat er voor bloemen gekozen wordt die op dat moment verkrijgbaar zijn (denk aan seizoensbloemen). Onze bloemisten vertellen je graag meer over de bloemen die verkrijgbaar zijn op jullie trouwdag.

Bruidsboeket witte rozen biedermeier

Bruidsboeket biedermeier roze gerbera's

Bruidsboeket biedermeier witte rozen en gipskruid

Bruidsboeket biedermeier witte rozen, gipskruid en parels

Bruidsboeket biedermeier gemengd roze

Bruidsboeket biedermeier wit gemengd

Bruidsboeket biedermeier witte rozen met parels

Bruidsboeket gemengd lente biedermeier seizoen

Bruidsboeket gemengd zomer biedermeier seizoen

Polscorsage bruiloft wit

Corsage bruiloft bruidegom

Autostuk bruiloft

Maatwerk
Op jouw dag moeten de bloemen natuurlijk compleet naar wens zijn. We spreken daarom graag persoonlijk met je door hoe jij jouw bruidsboeket, corsages, autostuk en eventueel andere bloemen voor ogen hebt. Kom vrijblijvend bij één van onze winkels langs voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via: 0412-475097. 

Tip: neem foto’s mee van bruidswerken die je mooi vindt. Zo weten we precies wat jouw wensen zijn en kunnen we onze mogelijkheden het duidelijkst met je bespreken.

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »