Vacatures


Vacatures

Gezocht: Algemeen medewerker logistiek m/v

Voor ons hoofdfiliaal aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker logistiek.

Taken:
Als logistiek medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het klaarzetten van nieuwe producten voor de winkels en de bevoorrading van al onze filialen. Ook wordt je verantwoordelijk voor het wegbrengen van een aantal van onze bezorgingen.

Functie-eisen:
Je bent iemand die zorgvuldig te werkt gaat en weet van aanpakken. Je houdt je aan afgesproken processen en werkmethodes en bent fysiek in goede staat in verband met tilwerk. Verder ben je niet vies om hard te moeten werken.

Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B. In het bezit van rijbewijs C is een pré, maar geen vereiste.

Adres: Nieuwe Hescheweg 290, 5342 NM te Oss

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV met een korte toelichting naar info@dfmbloemen-planten.nl.  Open sollicitatie
Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar ons.
Stuur jouw cv met korte toelichting naar: info@dfmbloemen-planten.nl.
Iedere vacature wordt bekeken, we bepalen op dat moment of jij de geschikte kandidaat voor ons bent. We zullen dan contact met je opnemen.  

Leerbedrijf
DFM Bloemen & Planten is een SBB erkend leerbedrijf. Wij geloven erin dat jongeren hun beroep het beste in de praktijk kunnen leren. Dus volg jij een BBL of BOL opleiding en wil je graag bij ons stage lopen? Stuur dan een e-mail met jouw cv, stageperiode en een omschrijving van jouw opleiding naar ons toe en wie weet wordt jij onze nieuwste collega! Ook dit kan naar: info@dfmbloemen-planten.nl
Je kunt op www.stagemarkt.nl zien of wij de juiste erkenning voor jouw opleiding hebben.