Peperkoekman Chocoladeplak Coco & Sebas

Kies een bezorgdatum

Peperkoekman op plak chocolade melk
225 gram peperkoekman op plak melkchocolade

€ 14,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Peperkoekman Chocoladeplak Coco & Sebas

Plak melkchocolade gemaakt van een selectie van de beste cacaobonen versierd met een peperkoekman.

We kennen de peperkoekman allemaal als iets wat bij kerst en de feestdagen hoort. Niet veel mensen weten dat het verhaal van de Peperkoekman eigenlijk begon als een cadeautje voor iemand speciaals en dus niets met kerst te maken had. Het was konining Elizabeth I die op het idee kwam om mannetjes gemaakt van gingerbread ‘aan te kleden’ als er bijzondere gasten van adel bij haar op bezoek kwamen. Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon. Al snel werd het versieren van gingerbread-vormen een hype. Tijdens Gingerbread Fairs, festivals waarbij gingerbread een hoofdrol speelde, werden peperkoekmannen uitgedeeld. Per seizoen verschilden de vormen van peperkoekmannen. Zo bakten de bakkers in de zomer bijvoorbeeld prachtige bloemen die met bladgoud werden versierd.

Een speciaal cadeautje voor een speciaal persoon dus.

Product tags

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »