Musa - Bananenplant (Bob)

Kies een bezorgdatum

Deze prachtige tropische plant is een vriend van iedereen: hij prikt niet én is niet giftig. Zo kunnen jij, vrolijke viervoeters en kleintjes allemaal van de bananenplant genieten! Kijk maar ééns naar die unieke bladeren vol paarse patronen.

€ 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Musa - Bananenplant (Bob)

Specificaties: 
- Hoogte: 160 cm
- Pot diameter: 30 cm
- Pot hoogte: 25 cm

Verzorging: 

Water:

Bob bestaat voor 80% uit water. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij een flinke dorst heeft! Verwen hem goed en zorg ervoor dat de aarde waarin hij staat altijd goed vochtig is. Controleer dit in de zomer minstens twee keer per week. Let er wel goed op dat jouw Musa niet met zijn voeten in het water staat, daar kan hij namelijk niet goed tegen. Ook houdt de bananenplant van een fijne verfrisser op zijn bladeren. Besproei de plant daarom 1 à 2 keer per week!

Licht:
De bananenplant houdt enorm veel van zonlicht. Het liefst geniet hij heel de dag van de zonnestralen op zijn bladeren! Zet hem daarom voor een raam met genoeg zonlicht. Wanneer je Bob in de zomer koopt mag je hem wel eerst even laten wennen aan direct zonlicht. Anders kan het zijn dat hij verbrand. 

Voeding:
Bob groeit hard! Daarvoor heeft hij natuurlijk wel genoeg eten nodig. Als je graag wilt dat hij goed groeit kan je hem dus het beste eens in de twee weken wat extra voeding bij het water geven!

Verpotten:
De Musa is zoals gezegd een snelle groeier. Je kan Bob daarom het beste elke twee jaar verhuizen naar een grotere pot! Doe dit wel in de lente of aan het begin van de zomer. Dan is hij helemaal klaar om in de zomer zijn groeispurt voort te zetten.

Snoeien:
Bob krijgt wel eens last van bruine randjes op zijn bladeren. Wees niet bang, dit is puur een natuurlijk proces waarbij hij ruimte maakt voor zijn nieuwe bladeren. Je verzorgt hem dus helemaal goed! Je kan in het begin de bruine randjes afknippen, maar uiteindelijk zal het blad wel afsterven. Knip dan het blad een paar centimeter boven de stam af. 

Let op: wij bezorgen onze kamerplanten voor nu alleen in onze eigen regio. We hebben de ambitie om hierin uit te breiden. Neem contact met ons op wanneer je een kamerplant graag buiten onze regio laat bezorgen, dan bekijken we samen de mogelijkheden! Bel hiervoor naar 0412-475 097 of mail naar [email protected] 

Product tags

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »