Monstera deliciosa - Mike

Kies een bezorgdatum

De Monstera Deliciosa blijft één van de meest populaire kamerplanten! In Nederland wordt hij ook wel de 'Gatenplant' genoemd. Het fijne aan de kamerplant is dat hij ook nog eens heel gemakkelijk te verzorgen is, perfect!

€ 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Monstera deliciosa - Mike

Specificaties: 
- Hoogte: 100 cm
- Pot: 19 cm

Verzorging: 

Water:

Mike drinkt niet zo heel snel, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft. Hij is ook geen fan van natte voeten, laat de wortels daarom absoluut niet in het water staan. Check dus de vochtigheid van de grond door je vinger erin te stoppen. 

Licht:
De Monstera Deliciosa vindt eigenlijk alles prima. Hij houdt er alleen niet van om heel de dag in het directe licht te staan. Erg fijn dus wanneer je juist een schaduwrijke plek in je kamer wilt opfleuren. Draai Mike wel eens, anders groeit één kant van de plant naar het licht toe. 

Voeding:
In de zomermaanden kan je de plant elke twee weken wat extra plantenvoeding geven. In de herfst en winter is dit zeker niet nodig en is het zelfs niet goed om te doen. 

Verpotten:
De Monstera kan flink groeien als je hem genoeg liefde geeft. Als je dit leuk vindt kan je hem één in de twee jaar een grotere pot geven, daardoor zullen de wortels snel verder groeien. Geef hem dan meteen verse potgrond, dan krijgt hij nieuwe voedingsstoffen. Je kan de plant een extra handje helpen door hem een mosstok te geven waaraan hij kan groeien, het is natuurlijk eigenlijk een klimplant. 

Snoeien:
Het is niet nodig de plant te snoeien. Je zou hem alleen kunnen helpen wanneer hij gele of bruine bladeren heeft. Deze kan je gewoon afknippen bij de stam. 

Let op: wij bezorgen onze kamerplanten voor nu alleen in onze eigen regio. We hebben de ambitie om hierin uit te breiden. Neem contact met ons op wanneer je een kamerplant graag buiten onze regio laat bezorgen, dan bekijken we samen de mogelijkheden! Bel hiervoor naar 0412-475 097 of mail naar [email protected] 

Product tags

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »