Ficus (Fien)

Kies een bezorgdatum

De Ficus is enorm populair vanwege de gemakkelijke verzorging en omdat de kamerplant heel lang meegaat. Deze schitterende plant zal geweldig staan in je woonkamer!

€ 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Ficus (Fien)

Deze vrolijke kamerplant is een prachtige aanwinst voor je woonkamer! Onze Fien is vooral populair vanwege de gemakkelijke verzorging en de lange levensduur van de plant. 

Specificaties: 
- Hoogte: 145 cm
- Pot: 24 cm

Verzorging: 

Water:
Fien houdt van een vochtige grond. Geef haar dus zeker 1 keer per week wat te drinken, dan blijft ze gelukkig. Fien is hierheen verhuist vanuit het warme Zuid-Amerika, en is dus niet gewent aan koud water. Verwen haar daarom met water op kamertemperatuur!

Licht:
Deze ficus geniet van de zon. Geef haar dus een mooi plekje in het licht! Ze vindt het al helemaal geweldig als je haar dicht bij het raam zet. Eens in de paar weken kan je Fien draaien, dan kunnen al haar bladeren van het zonnetje genieten waardoor ze gelijk groeit. 

Voeding:
Fien is niet veeleisend en hoeft zeker niet noodzakelijk extra voeding te krijgen. Maar, dat betekent niet dat ze het niet waardeert! Wanneer je de Ficus eens in de twee weken plantvoeding geeft zal ze extra gezond blijven en groeien. 

Verpotten:
De Ficus haalt zijn voeding uit de grond. Maar, na een jaar heeft Fien zo veel gegeten dat de voedingsstoffen uit de grond op zijn. Dan wil ze graag weer nieuwe grond. Je kan er daarbij voor kiezen om de grond in de huidige pot te vervangen. Maar, als je Fien graag groter ziet groeien kan je haar in een grotere pot plaatsen!

Snoeien:
In het najaar wordt Fien graag geknipt. Dit helpt haar omdat hij de voedingsstoffen dan kan inzetten voor het aanmaken van nieuwe takken. Ook komt er dan weer meer licht op haar stam waardoor ze gezond blijft. Je zorgt er zo voor dat je een mooie, volle Ficus hebt die niet te groot wordt of te veel uitlopers krijgt. Je kan de takken gewoon wegknippen met een bladschaar of mesje. 

Let op: wij bezorgen onze kamerplanten voor nu alleen in onze eigen regio. We hebben de ambitie om hierin uit te breiden. Neem contact met ons op wanneer je een kamerplant graag buiten onze regio laat bezorgen, dan bekijken we samen de mogelijkheden! Bel hiervoor naar 0412-475 097 of mail naar [email protected] 

Product tags

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »