Ficus (cas)

Kies een bezorgdatum

De Ficus is enorm populair vanwege de gemakkelijke verzorging en omdat de kamerplant heel lang meegaat. Deze vrolijke plant is dus een prachtige aanwinst in je woonkamer!

€ 7,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Ficus (cas)

Deze vrolijke kamerplant is een prachtige aanwinst voor je woonkamer! Onze Cas is vooral populair vanwege de gemakkelijke verzorging en de lange levensduur van de plant. 

Specificaties: 
- Hoogte: 60 cm
- Pot: 21 cm

Verzorging: 

Water:
Cas houdt van een vochtige grond. Geef hem dus zeker 1 keer per week wat te drinken, dan blijft hij gelukkig. Cas is hierheen verhuist vanuit het warme Zuid-Amerika, en is dus niet gewent aan koud water. Verwen hem daarom met water op kamertemperatuur!

Licht:
Deze ficus geniet van de zon. Geef hem dus een mooi plekje in het licht! Hij vindt het al helemaal geweldig als je hem dicht bij het raam zet. Eens in de paar weken kan je Cas draaien, dan kunnen al zijn bladeren van het zonnetje genieten waardoor hij gelijk groeit. 

Voeding:
Cas is niet veeleisend en hoeft zeker niet noodzakelijk extra voeding te krijgen. Maar, dat betekent niet dat hij het niet waardeert! Wanneer je de Ficus eens in de twee weken plantvoeding geeft zal hij extra gezond blijven en groeien. 

Verpotten:
De Ficus haalt zijn voeding uit de grond. Maar, na een jaar heeft Cas zo veel gegeten dat de voedingsstoffen uit de grond op zijn. Dan wil hij graag weer nieuwe grond. Je kan er daarbij voor kiezen om de grond in de huidige pot te vervangen. Maar, als je Cas graag groter ziet groeien kan je hem in een grotere pot plaatsen!

Snoeien:
In het najaar wordt Cas graag geknipt. Dit helpt hem omdat hij de voedingsstoffen dan kan inzetten voor het aanmaken van nieuwe takken. Ook komt er dan weer meer licht op zijn stam waardoor hij gezond blijft. Je zorgt er zo voor dat je een mooie, volle Ficus hebt die niet te groot wordt of te veel uitlopers krijgt. Je kan de takken gewoon wegknippen met een bladschaar of mesje. 

Let op: wij bezorgen onze kamerplanten voor nu alleen in onze eigen regio. We hebben de ambitie om hierin uit te breiden. Neem contact met ons op wanneer je een kamerplant graag buiten onze regio laat bezorgen, dan bekijken we samen de mogelijkheden! Bel hiervoor naar 0412-475 097 of mail naar [email protected] 

Product tags

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —> "https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N3W55BT" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »