Druppel Wit +/- 60 cm

Kies een bezorgdatum

Druppel Wit +/- 60 cm

€ 50,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Druppel Wit +/- 60 cm

Druppelvormig gestoken rouwstuk met verschillende gemengde witte bloemen. 

Je kunt een kaartje of lint toevoegen. Wil je graag een lint? Deze bestaat uit 2 stroken. Op de eerste strook is het gebruikelijk een groet* voor de overledene te plaatsen, op de tweede strook zet je de namen van de schenkers. Je kunt kiezen uit een groen, wit of crème kleurig lint met gouden of zwarte letters.

Wij werken met seizoensbloemen, het kan hierdoor zijn dan dat het stuk niet exact hetzelfde wordt als op de foto. Wij zullen ten alle tijden een stuk maken wat hier zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

*Bij de afbeeldingen vindt u een overzicht met voorbeelden voor een laatste groet voor aan de overledenen.

Heeft u andere wensen of vragen? Bel gerust naar 0412 475 097. Wij denken graag met u mee.

Let op: Rouwstukken van € 50,- bezorgen wij zelf, in onze eigen regio. Rouwstukken die buiten onze regio bezorgd moeten worden, worden geleverd door collega-bloemisten via de Euroflorist. De Euroflorist hanteert minimale prijzen van € 75,- (€ 86,50 incl. lint) per rouwstuk. Rouwstukken van € 50,- kunnen ALLEEN binnen onze eigen regio geleverd worden. 

Reviews

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »