Scholen en kinderdagverblijven

Spelen is leren - leren is spelen
Speelmogelijkheden voor kinderen zorgen ervoor dat zij grenzen gaan verleggen en zich zowel fysiek als mentaal verder ontwikkelen. Spelende kinderen zijn vaak blije kinderen en wat is mooier om een blij kind op een schoolplein of buitenspeelplek te zien?
DFM Hoveniers levert en installeert bestaande toestellen maar kan ook een eigen ontwerp maken en leveren. Niks is ons te gek! Denk aan een speelheuvel met kruipbuis, klimtoestellen, wilgentunnel, een kruiden-/moestuintje en struinbeplanting. Uiteraard voldoen al deze klim- en speeltoestellen aan de wettelijke normen.

Schoolpleinen hebben vaak veel bestrating maar het is juist belangrijk dat kinderen ook in een groene omgeving zijn waar ze kunnen verstoppen, oriënteren en hun zintuigen laten prikkelen door middel van geuren en smaken maar ook door diverse structuren te voelen. Onze medewerkers van DFM Hoveniers hebben meer dan 18 jaar ervaring op speelgebied. Wij zijn de geschikte partner om u te adviseren, ontwerpen te maken en uiteindelijke speelgelegenheden te realiseren.

Onderhoud
Het is belangrijk dat zowel de speeltoestellen als de tuin er netjes uit blijven zien en veilig blijven voor de spelende kinderen. We kunnen u een onderhoudscontract aanbieden voor zowel de tuin als het onderhoud en reparaties aan de speeltoestellen.
Onderhoud aan tuinen worden doorgaans van begin maart tot december gepleegd maar kan in overleg altijd naar uw maatstaven wordt aangepast.
Onderhoud van speelvoorzieningen bestaat uit het schoonmaken en/of kleine reparaties van de toestellen zodat deze aan de wettelijke normen blijven voldoen.

Hebben we uw interesse gewerkt? Schroom niet en maak een geheel vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar: 0412-745059 of mail naar: [email protected]

 

                                  DFM Hoveniers sterk in samenwerken, van particulier tot bedrijf en overheid

 

                                                          

 

                                                                          

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »