De werkwijze van DFM Hoveniers

Tuinaanleg
Wil je graag een tuin door ons laten ontwerpen of onderhouden? Geen probleem! We zullen samen de volgende stappen doorlopen.

 1. Kennismaken met elkaar
  In ons eerste gesprek kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het verwezenlijken van uw (droom)tuin. In deze eerste fase komen we graag langs om naar uw tuin te kijken en kunnen we ook een (schets)ontwerp maken. Uiteindelijk kunnen we een duidelijke voorlopige offerte opstellen. Dit ontwerp en de offerte zijn geheel kosteloos. 
 2. Met elkaar in zee gaan. 
  Mocht het gesprek, de offerte en het ontwerp naar tevredenheid zijn dan zijn we klaar voor de volgende stap! We gaan de schets uitwerken en maken een definitieve offerte. Ook zullen we een plan van aanpak maken voor de werkzaamheden. Mochten er dan nog wensen of opmerkingen zijn dan kunnen we deze nog aanpassen.
 3. Begin van de werkzaamheden volgens afspraak.
  We gaan nu echt beginnen met het realiseren van u droomtuin of het onderhoud daarvan! In deze fase zijn duidelijke afspraken gemaakt en gaan we aan de slag. Zijn er toch dingen die je in deze fase graag anders zou willen zien? Geen probleem, deze punten zijn altijd bespreekbaar. Mochten deze punten financiële consequenties hebben dan maken we een aangepaste, aanvullende offerte zodat we naar elkaar toe zeer transparant zijn. 
 4. Nazorg/Evaluatie
  Eindelijk is de tuin helemaal naar wens! Het straatwerk ligt er netjes in en de plantjes en/of het gras beginnen te groeien. Mocht er na een tijdje een tegel gaan verzakken, gaan er planten dood of blijkt het gras bij de buren toch echt groener? Laat het ons dan weten! Wij komen gelijk kijken wat er aan de hand is. We geven op het aanleggen van bestratingen, het plaatsen van een schutting of overkapping of andere bouwkundige elementen garantie. Ook op de beplanting en het gazon geven we garantie, deze is wel aan een aantal voorwaarden onderhevig. Deze voorwaarden zullen we tijdens de voorbereidingen duidelijk toelichten.
  Na de aanleg of het onderhoud aan de tuin willen we graag met jou/jullie evalueren. Wij willen onze werkzaamheden namelijk blijven verbeteren!
  Tevens is er dan de mogelijkheid om eventuele nazorg of onderhoud te bespreken, uiteraard zullen we hier dan ook een duidelijke offerte voor maken met de besproken wensen.

Onderhoud
Is jouw tuin nog altijd naar wens maar heb je de tijd, zin of de mogelijkheid niet om deze zelf te onderhouden? Wij zijn flexibel en kunnen helpen waar je maar wilt! Zo is het mogelijk om afspraken te maken om heel het jaar rond te zorgen dat de tuin er netjes bijligt, maar ook is periodiek onderhoud mogelijk. Dit wil zeggen dat we uw tuin in bijvoorbeeld de winter en het voorjaar een onderhoudsbeurt geven. 

Advies
Heb jij zelf groene vingers en/of ben je een handig persoon? Wil je graag zelf jouw tuin gaan aanpakken maar heb je hulp nodig met een ontwerp of heb ander advies nodig betreffende jouw tuin? Wij helpen graag!

Hebben we jouw interesse gewerkt? Schroom niet en maak een geheel vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Bel dan naar: 0412-745059 of mail naar: [email protected]

 

                                                    DFM Hoveniers sterk in samenwerken, van particulier tot bedrijf en overheid

 

                                                                                       

 

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »