Bedrijven en overheid

Aanleg bedrijfstuin
De bedrijfstuin is het eerste wat uw klanten en medewerkers zien en is dus ook zeker uw visitekaartje. Bent u op zoek naar een hovenier die de aanleg van uw bedrijfstuin kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen ervoor zorgen dat uw klanten en medewerkers kunnen genieten van een mooie bedrijfstuin, uiteraard kan er ook aan de rokers gedacht worden!   

          

Onderhoud bedrijfstuin
Hebben wij uw bedrijfstuin aangelegd? Dan zullen we ook de nazorg op ons nemen. Hebben wij uw tuin niet aangelegd maar bent u op zoek naar een hovenier die onderhoud kan plegen aan uw bedrijfstuin, dan zijn wij ook de geschikte partner. Voor het onderhoud kunnen wij u ook een contract aanbieden zodat uw bedrijfstuin er het hele jaar verzorgt uit ziet. Ook in de winter kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf toegankelijk blijf voor werknemers, bezoekers en leveranciers door sneeuw te ruimen en te strooien.

Hebben we uw interesse gewerkt? Schroom niet en maak een geheel vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar: 0412-745059 of mail naar: [email protected]

 

                                                    DFM Hoveniers sterk in samenwerken, van particulier tot bedrijf en overheid

 

                                                          

                                                                          

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »