Biedermeier rode Rozen +/- 50 cm

Kies een bezorgdatum

Biedermeier met rode Rozen en Gipskruid. Compact gestoken in een ronde vorm.

€ 50,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Bezorging van maandag tot en met zondag!
  • Voor 12 uur besteld, vandaag nog in huis
  • De goedkoopste in de regio!
  • Vragen? Bel: 0412-475097

Productomschrijving

Biedermeier rode Rozen +/- 50 cm

Biedermeier met rode Rozen en Gipskruid. Compact in een ronde vorm gestoken.
Heb je dit stuk liever in een andere kleur maar voor hetzelfde bedrag? Geen probleem! Geef het aan bij ‘opmerkingen’.

Je kunt een kaartje of lint toevoegen. Wil je graag een lint? Deze bestaat uit 2 stroken. Op de eerste strook is het gebruikelijk een groet* voor de overledene te plaatsen, op de tweede strook zet je de namen van de schenkers. Je kunt kiezen uit een groen, wit of crème kleurig lint met gouden of zwarte letters.

Wij werken met seizoensbloemen, het kan hierdoor zijn dan dat het boeket niet exact hetzelfde wordt als op de foto. Wij zullen ten alle tijden een boeket maken wat hier zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

*Bij de afbeeldingen vindt u een overzicht met voorbeelden voor een laatste groet voor aan de overledenen.

Let op: Rouwstukken van € 50,- bezorgen wij zelf, in onze eigen regio. Rouwstukken die buiten onze regio bezorgd moeten worden, worden geleverd door collega-bloemisten via de Euroflorist. De Euroflorist hanteert minimale prijzen van € 75,- (€ 86,50 incl. lint) per rouwstuk. Rouwstukken van € 50,- kunnen ALLEEN binnen onze eigen regio geleverd worden. 

Reviews

Recent bekeken

var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »