Planten

Planten
 
Een plant in de voor- of achtertuin fleurt het geheel altijd op. Bij al onze winkels bieden we altijd diverse soorten buitenplanten aan. Deze staan vaak ook buiten of op karren gepresenteerd. Het assortiment buitenplanten wisselt vaak per seizoen. Zo hebben we in de winter vaak Heide, Gaultheria en Violen in het assortiment. In het voorjaar is het natuurlijk tijd voor voorjaarsbolletjes als Narcissen, Hyacinten, Blauwe Druifjes enzovoort. In de zomer is het weer tijd voor de vrolijke hangers als de Petunia, Fuchsia’s en Geraniums. Ieder jaargetijde kent zijn eigen planten! Naast seizoensgebonden planten bieden we ook regelmatig vaste planten aan.
 
Verzorging
Buitenplanten hebben vaak weinig verzorging nodig. Voorjaarsbolletjes hebben bijzonder weinig water nodig. Vrijwel alle voeding zit namelijk in de bol zelf. In de zomer is het echter een ander verhaal. Als het buiten warm is, hebben de planten vanzelfsprekend ook meer water nodig. Het beste kun je de planten in de ochtend en later in de avond (wanneer de zon onder is) water geven. Geef je de planten toch water wanneer de zon schijnt, zorg er dan voor dat er geen water op de bloemen of de bladeren van de plant terecht komt. Door de felle zon verbranden deze dan namelijk.
 
Meer advies over buitenplanten? Vraag het aan één van onze medewerkers in de winkel.
 
 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »