Snijbloemen

Onze snijbloemen worden dagelijks vers op de bloemveiling van Aalsmeer, FloraHolland, of veiling Rhein-Maas in Duitsland ingekocht. We kijken op de dag zelf naar het aanbod en de prijzen van de bloemen. Mede hierdoor is het voor ons mogelijk om de bloemen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. De bloemen worden vervolgens met eigen vervoer naar onze eigen winkels gereden. Verser kan dus niet! We leveren dus goede kwaliteit bloemen tegen zeer scherpe prijzen!
 
In onze winkels staan altijd verse boeketten voor je klaar, ook is het mogelijk om zelf een boeket te laten samenstellen. Naast boeketten worden in al onze winkels ook diverse soorten glaswerk opgemaakt met bloemen. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen!
 
Wil je een bloemetje cadeau doen? Kijk dan in onze webshop.
 
Verzorging
Wil je het maximale uit jouw bos bloemen halen? Dan is het belangrijk dat je ze goed verzorgd!
 
Wanneer je een bos bloemen koopt is het allereerst belangrijk dat ze voorzichtig vervoerd worden. Laat ze dus niet een nacht in de auto liggen en let op met koud weer. Wanneer er vervolgens een vaas voor de bloemen gezocht wordt, is het van belang dat dit een schone vaas is. Alle bloemen mogen op lauw/warm water komen te staan, behalve voorjaarsbloemen als tulpen, ranonkels, hyacinten en narcissen. Deze moeten op koud water gezet worden. Voordat de bloemen in het water gezet worden is het belangrijk dat de stelen goed schuin aangesneden worden. Ook mag er geen blad in het water terecht komen.
 
De bloemen mogen nooit op een zonnige of tochtige plaats gezet worden. Tot slot is het belangrijk dat de stelen in het water blijven. Vul de vaas dus, indien nodig, dagelijks bij met water of ververs het water helemaal.
 
 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »