Potterie

Bij een leuke plant hoort natuurlijk ook een pot! Bij ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg hebben we constant een groot assortiment kleine en grote potten voor binnen. Bij al onze andere filialen bieden we een steeds wisselend assortiment van potjes aan. Naast diverse potten vind je bij ieder filiaal ook een ruim aanbod van divers glaswerk. Hierbij kan gedacht worden aan boeketvazen, hoge siervazen, meerdere vaasjes met een houten plateau en ander kleiner glaswerk.
 
Wanneer is een pot waterdicht?
Vaak krijgen we de vraag of een pot waterdicht is. Heel begrijpelijk, niemand wil kringen op zijn vloer of vensterbank natuurlijk! Wanneer een pot van binnen en buiten gelakt is, dan is deze waterdicht. Je herkent de pot aan een glansje wat eroverheen zit. Heeft de pot niet dit gelakte laagje, of in mindere mate, dan is nooit met 100% zekerheid te zeggen dat de pot waterdicht is. Om kringen te voorkomen kun je dan het beste een schaaltje onder de pot zetten.
 
 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »