Kamerplanten

Op zoek naar een mooie plant voor in dat ene hoekje in de woonkamer? Wij hebben altijd een ruim aanbod aan kamerplanten. Voor grote kamerplanten kun je het beste langskomen bij ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg, daar hebben we een breed assortiment grote en kleinere kamerplanten. Bij al onze andere filialen is altijd een wisselend aanbod met wat kleinere kamerplanten te vinden.
 
Verzorging
De ene plant heeft een andere verzorging nodig dan de andere plant. Zo hebben planten met bloemen erin meer licht nodig dan groene kamerplanten. Vaak kunnen planten met bloemen niet zo goed in een hal of in een hoekje naast het raam staan, hier is immers het minste licht. Verder houden planten over het algemeen niet van droge lucht. Droge lucht ontstaat bijvoorbeeld wanneer de verwarming aanstaat. De bladeren van planten kunnen hierdoor lelijk worden. Wil je dit voorkomen? Hang dan een bakje met water aan je verwarming of spuit regelmatig met een plantenspuit over de bladeren van de planten. Vetplanten en cactussen kunnen over het algemeen wel goed tegen droge lucht. Dit zijn ook planten die weinig water nodig hebben, één keer in de week of twee weken is meer dan genoeg. Andere planten hebben ongeveer één keer in de week water nodig. Ook dit hangt weer af van de plaats waar ze staan.
 
Heb je een vraag over een kamerplant? Kom gerust langs en stel jouw vraag aan een van onze medewerkers. Zij kunnen je met vrijwel iedere vraag verder helpen.
 
 
 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »