Bruidswerk

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Op de mooiste dag van jouw leven vormen de bloemen een belangrijk onderdeel. Bloemen maken de trouwlocatie, trouwauto en natuurlijk de trouwfoto’s compleet. Wij van DFM Bloemen & Planten weten dat trouwen niet goedkoop is en hebben daarom een scherp geprijsd bruidsarrangement ontwikkeld. Ons bruidsarrangement bestaat uit:
- Handgebonden bruidsboeket
- Autostuk
- Corsage voor de bruidegom
- 20 gastencorsages *
 
Voor slechts €150,-!
 
* De corsages worden geleverd met een corsagespeldje. Voor corsages met magneet wordt een meerprijs van € 1,50 per corsage in rekening gebracht. Iedere extra corsage (zonder magneet) kost € 3,- per stuk. Extra kosten voor een bruidsmeisjesboeket: € 20,-
 
In het bruidsboeket, de corsages en het autostuk worden dezelfde bloemen gebruikt. Het betreft bloemen die wij standaard in ons assortiment hebben (denk aan een boeket bestaande uit roosjes met eventueel gerbera's en wat gipskruid). De corsages bestaan uit één simpele bloem, met een takje gipskruid of groen. 
 
Wil je geen handgeboden boeket maar juist een bridy? Of wil je graag wat luxere bloemen of andere corsages? Of wil je helemaal geen autostuk? Ook dan bieden wij mogelijkheden! Er kan dan alleen geen gebruik gemaakt worden van het bruidsarrangement.
 
 
Maatwerk
Op jouw dag moeten de bloemen natuurlijk compleet naar wens zijn. We spreken daarom graag persoonlijk met je door hoe jij jouw bruidsboeket, corsages, autostuk en eventueel andere bloemen voor ogen hebt. Kom vrijblijvend bij één van onze winkels langs voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via: 0412-475097. 
 
Tip: neem foto’s mee van bruidswerken die je mooi vindt. Zo kunnen we het makkelijkste jouw wensen doorspreken en bepalen of je gebruik kan maken van ons bruidsarrangement.
 

Bruidsboeket blauw met wit

 
var s = document.createElement("script"); s.type="text/javascript";s.src="https://cdn.webshopapp.com/shops/277641/themes/156284/assets/push-loader.js?v="+ new Date().getTime();document.body.insertBefore(s, document.currentScript); —>
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »