Webshop


Webshop

Komt het bij jou ook wel eens voor dat je iemand wilt feliciteren, beterschap of veel geluk wilt wensen maar dat je niet persoonlijk langs kunt gaan? DFM Bloemen & Planten lost dit voor je op! Bestel het bloemetje via onze webshop voor 12:00 uur en wij bezorgen dit nog dezelfde dag. Ook is het mogelijk om een andere bezorgdatum te kiezen. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag.

Naast boeketten kunnen ook rouwstukken besteld worden via onze webshop.

De bezorgkosten bedragen € 4,- voor:
Oss, Berghem, Heesch, Geffen, Nistelrode en Teeffelen

Voor onderstaande plaatsen bedragen de bezorgkosten € 5,75:

Schaijk, Koolwijk, Loosbroek, Vorstenbosch, Zeeland, Demen, Dennenburg, Dieden, Deursen, Haren, Herpen, Lithoijen, Megen, Nuland, Oijen, Lith, Neerlangel, Neerloon, Overlangel, Ravenstein, Huisseling, Keent, Reek, Vinkel, Maren-Kessel, Heeswijk-Dinther, Boekel, Boerdonk, Kelkdonk, Eerde, Erp, Escharen, Grave, Mariaheide, Mill, Odiliapeel, Rosmalen, Sint Hubert, Uden, Veghel, Velp, Venhorst, Volkel en Zijtaart.

Wil je een boeketje laten bezorgen buiten deze gebieden? Ook dat kan! We versturen de order dan via Euroflorist. Dit is een overkoepelende organisatie waar diverse bloemisten door heel Nederland bij zijn aangesloten. De bloemen worden vers bij een bloemist in de buurt van de bezorgbestemming gemaakt en via hen verstuurd. Tot 12 uur dezelfde dag, kunnen de orders ingevoerd en verstuurd worden.

De bezorgkosten van Euroflorist bedragen € 5,75.

Hoe bestel ik een boeket bloemen?
Bestellen kun je in het menu wat je links ziet staan onder ‘Bestel in onze webshop’. Wanneer je klikt op bijvoorbeeld ‘Boeketten €15,-‘ krijg je de keuze in vier kleuren boeketten. Hier kun je dan een keuze uit maken, eventueel een kaartje kiezen en vervolgens wijzen de volgende stappen voor zich. Op de laatste pagina voor het betalen kun je onder ‘opmerkingen’ de tekst voor het kaartje invoeren en eventuele verdere opmerkingen plaatsen.  

Het is mogelijk om meerdere boeketten op één adres te bezorgen, je betaalt dan maar één keer de bezorgkosten. Wil je op meerdere adressen bloemen laten bezorgen? Dan is het nodig om de bestelprocedure per adres opnieuw te doorlopen.

Wil je een groot aantal boeketten bestellen of bloemen laten bezorgen in het buitenland? Neem dan contact met ons op via: 0412-475097