Nieuws


Laatste nieuws

Wagenpark DFM Bloemen & Planten

Wist je dat DFM Bloemen & Planten zelf de inkoop en het transport van de bloemen en planten doet? Dat doen we dus al meer dan 10 jaar zelf! We hebben in 10 jaar tijd een mooi wagenpark opgebouwd en daar zijn we stiekem heel erg trots op! Hieronder een aantal foto's van ons eigen wagenpark.Nieuwe Hescheweg vrijgegeven voor verkeer!

Op zaterdag 8 april is de Nieuwe Hescheweg weer vrijgegeven voor verkeer. Wij zijn dus weer goed bereikbaar, ook vanuit Oss!

14e vestiging van DFM Bloemen & Planten

Op donderdag 1 december is het veertiende filiaal van DFM Bloemen & Planten geopend in Eindhoven. Je kunt ons vinden aan de Hurksestraat 44, 5652 AL te Eindhoven.

We zijn iedere werkdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.


Fruit te koop bij DFM Bloemen & Planten Nieuwe Hescheweg 290

Nu te koop bij DFM Nieuwe Hescheweg 290

Kratje mandarijnen (36 stuks)  € 2,99 per kratje

Kiwi's € 2,99

Zak Elstar appels € 1,- per zak
13e vestiging DFM Bloemen & Planten geopend in Mill

Donderdag 10 november is ons filiaal in Mill geopend. Je kunt ons vinden aan de Markt 22, 5451 BS te Mill.

We zijn iedere werkdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Grote partij speelgoed bij DFM Nieuwe Hescheweg!

Bij ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg hebben nu een groot assortiment speelgoed. Leuke presentjes voor jouw kleintje of voor een kinderfeestje natuurlijk.

Een kleine greep uit ons assortiment:
Puzzels, vliegers, frisbees, trollen, drinkbekers, schommels, diverse rugzakken, springtouwen, lazerpistolen, badmintonsets, prullenbakken en stickerboeken. En dat alles natuurlijk voor een leuk prijsje!
Oplaadpunt elektrische fietsen bij DFM Nieuwe Hescheweg 290

Ben je lekker aan het fietsen maar is de accu van jouw elektrische fiets bijna leeg? Geen probleem! Bij ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg kun je nu ook jouw elektrische fiets opladen. Aan beide kanten van onze ingang is een fietsenstalling te vinden, bij fietsenstalling aan de linkerkant van de ingang is het mogelijk de accu van jouw fiets op te laden.


Het DFM Tuincafé is geopend!

Bij ons filiaal aan de Nieuwe Hescheweg 290 kun je vanaf nu ook genieten van een bakje koffie met wat lekkers! Ook hebben we diverse belegde broodjes, ijs en frisdranken in ons assortiment opgenomen. De prijzen in het DFM Tuincafé zijn zoals je van ons gewend bent, niet duur en toch kwaliteit!


12e vestiging DFM Bloemen en planten geopend!

Op 24 maart 2016 is onze 12e vestiging geopend aan de Helftheuvelpassage 26 in 's-Hertogenbosch!